Cart

Szállítási feltételek

Személyes átvétel:


Önnek lehetősége van rendelését a beérkezést követően ingyenesen átvenni Budapesti Cégcsoportunk Stúdiójában előre egyeztetett időpontban.

 

Cím: 1133 Budapest, Váci út 100.

 

 

Szállítási díjak:

 

Az oldalunkon rendelés esetén, amennyiben a szállítást is kérnek, úgy több lehetőséget ajánl fel a program. Kérjük, a vásárolt árú figyelembevételével az önnek megfelelő, több lehetőség esetén a legolcsóbb szállítási költséget válassza ki.

Amennyiben nem biztos választásában, úgy válassza a 0.- forintos szállítást, kollégáink megvizsgálják a vásárolt termék adatait, pontosítják, majd visszaigazolják a szállítás költségét.

 

Amennyiben minden szállítási költség 0 forint:

Ingyenes szállítási lehetőség nincs!

Egyes termékek súlyát a program nem ismeri, rendelés esetén a központ igazolja vissza. Amennyiben a költséget az Ön által gondoltnál magasabb értékben igazoljuk vissza, úgy a visszaigazolástól számított 24 órán belül a terméket lemondhatja, vagy kérheti a személyes átvételre való módosítását.

 

FIGYELEM!!

KERÁMIA TERMÉKEK SZÁLLÍTATÁSA NEM, VAGY CSAK A MEGRENDELŐ KIFEJEZETT KÉRÉSÉRE ÉS FELELŐSSÉGÉRE LEHETSÉGES!!

 

A lent leírtak tájékoztatják Önt a szállítási lehetőségekről.

 

Egyéb leírások:

 

Budapesti szállítások:

 

1, Budapestre kért szállítás esetén az általános szállítás helyett időre történő extra szállítás kérése is lehetséges egyedi áron. A szállítás 1 órán belüli pontos időpont megjelöléssel kérhető munkanapokon 09.00 - 15.00 között. A költséget a megrendeléskor rendelt termék/termékek, valamint az ott megadott szállítási cím alapján a központ számolja, valamint visszaigazolja.

2, Budapestre történő szállítás amennyiben a terméket lépcsőn emeletre kell felszállítani emeletenként + 500 forint/ termék.

 

Általános szállítási díjtáblázat kis méretű termékek esetén 30 kg-ig:

Súly

Bruttó ár

1-3,1 kg

3.500,- Ft/cím

3,1-5 kg

4.500,- Ft/cím

5,1-10 kg

4.900,- Ft/cím

10,1-15 kg

5.500,- Ft/cím

15,1-20 kg

6.100,- Ft/cím

20,1-25 kg

6.600,- Ft/cím

25,1-30 kg

7.100,- Ft/cím

30 kg felett

nagy terjedelmű kategória 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az árak csak a címre való szállítást tartalmazzák anyagmozgatás, be- illetve felszállítás nélkül.

Az árak az utánvét és értékbevallási díjat nem tartalmazzák.

 

Utánvét díjak:

1, 0-200.000 forint szállítónak fizetett vásárlási ellenérték között az utánvét díj összege bruttó 600 forint.

2, Utánvét díjat csak abban az esetben fizetendő, amennyiben a terméket a szállítónak kívánja kifizetni készpénzben. Utalásos teljesítés esetén utánvétdíj nincs.

 

Értékbevallási díj:

A fuvardíj 100.000Ft-ig tartalmazza, felette minden megkezdett 10.000Ft után 115Ft.

 

Egyéb információk:


A szállítási költség az összes egy időpontban vásárolt és egyszerre szállított készülék kiszállításának díja.


A szállításkor a tehergépjármű megállását parkolási díj esetén annak rakodás ideig való parkolási költségét és rakodásának feltételét a vásárlónak biztosítani kell!

 

Fontos tudnivaló:


A szállított árut a szállítólevél és a csomagoláson található kódok alapján át kell venni, mennyiségükről meg kell győződni.


Az eltérésről az Szállító képviselőjét még az átvétel befejezése előtt értesíteni kell. Az eltéréseket a megjegyzés rovatban együttes aláírás mellett írásban rögzíteni kell! Az értesítés elmaradásából adódóan valamint a megjegyzés rovat kitöltésének hiányában az utólagos reklamációnak helye nincs!


A szállítás egyéb rendelkezés hiányában közvetlen a gépjármű beállási helyén való átadást jelenti. Az átadási szabad helyről az átvevőnek kell gondoskodni. A szállítmány messzebbről való behordása a szállítótól nem kérhető!


Egyesével vagy csoportosan történő le, fel vagy helyiségbe, továbbá belső közvetlenül nem megközelíthető raktárba való szállítás külön díjazás esetén lehetséges, tehát az épületbe való be és felszállítás díját a kiszállítás nem tartalmazza!


Amennyiben a készüléket a vásárló meghatalmazottja veszi át, úgy a szállító részére egy írásos engedélyt kell az átvevőnek adni. Az írásos engedélyen szerepelni kell a vásárló nevének, a kiszállítás címének, a vásárló mobiltelefon számának, személyigazolvány számának, a vásárolt áru megnevezésének kódokkal valamint a meghatalmazott nevének és személyigazolvány számának végül mindkettőjük aláírása. A készüléket 18 életévét nem betöltött, valamint személyigazolvánnyal nem rendelkező személy nem veheti át. A készülék meghatalmazott általi átvételét még a kiszállítás előtt jelezni kell.


Amennyiben bármely oknál fogva a készülék átadása meghiúsul az újabb kiszállítási díjat is meg kell fizetni!

 

Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!"

 

Gyártók

Akciók

[Tovább]

Vélemények

[Tovább]
Nincs még vélemény erről a termékről