Cart

You have no items in your shopping cart.

Shipping Information

Átvételi feltételek:


Önnek lehetősége van rendelését a beérkezést követően ingyenesen átvenni Budapesti Cégcsoportunk Stúdiójában előre egyeztetett időpontban..

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Az oldalunk rendelés esetén, amennyiben a szállítást is kérik, úgy automatikusan 0 forintban jeleníti meg a szállítás költségét.

Kollégánk a rendelési igény visszaigazolásakor pontosítja az Ön által kért szállítási módokat, majd ezután visszaigazolja a szállítás költségét.

A lent leírtak tájékoztatják Önt a szállítási lehetőségekről.

 

Budapesti szállítások:


1, Budapestre történő szállítás 2 400 forint gyűjtőszállítással (csak kis méretű egy szállító által mozgatható termék, vagy a címen a gépjármű melletti átadással). Ez a szállítási mód nem köthető pontos időponthoz, tehát csak napi megjelöléssel.


2, Budapestre történő szállítás csak szállítóval egy emberes gépjárművön, amennyiben a vásárló segít a rendelt terméke mozgatásában 5 000 forint. A szállítás pontos időpont megjelöléssel kérhető munkanapokon 09.00 - 15.00 között.(ez a szállítás nem vonatkozik extra nagy méretű vagy súlyú 2 embernél többet igénybe vevő termék szállítására). Egyszerre több termék egy címre való szállítása esetén a szállítási díj NEM változik. Tehát érdemes egyszerre több terméket is rendelni.


3, Budapestre történő szállítás szállító mellé adott segéddel a nagy vagy nehéz termékek beszállításához + 2 000 forint. Ez a szolgáltatás értelemszerűen gyűjtőszállításhoz nem kérhető.


4, Budapestre történő szállítás amennyiben a terméket lépcsőn emeletre kell felszállítani emeletenként + 500 forint/ termék/ fő.

 

Vidéki általános szállítási díjak max 85 kg-ig:

 

Súly Bruttó ár
1-3,1 kg 1.900,- Ft/cím
3,1-5 kg 2.300,- Ft/cím
5,1-10 kg 2.800,- Ft/cím
10,1-15 kg 3.300,- Ft/cím
15,1-20 kg 3.900,- Ft/cím
20,1-25 kg 4.500,- Ft/cím
25,1-30 kg 5.200,- Ft/cím
30 kg felett 80,- Ft / kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az árak csak a címre való szállítást tartalmazzák anyagmozgatás, be- illetve felszállítás nélkül.

 

Vidéki szállítások több termékre 40 km-es távolságon belülre:

1, Vidékre történő szállítás Budapesttől 40 km távolságon belül 6 000 forint gyűjtőszállítással (csak kis méretű egy szállító által mozgatható termék, vagy a címen a gépjármű melletti átadással). Ez a szállítási mód nem köthető pontos időponthoz, tehát csak napi megjelöléssel. Ez a szállítási mód max. 60kg/termék-re vonatkozik.


2, Vidékre történő szállítás Budapesttől 40 km távolságon belül pontos óramegjelöléssel időpontra 8 000 forint. Ekkor a fuvaros irányítottan az Ön által megadott időpontra érkezik. Ez a szállítási mód max. 60kg/termék-re vonatkozik.


5, Vidéki szállítás 40 km távolságon belül nagy méretű valamint 60 kg.-nál nagyobb tömegű termék szállítása egyeztetett áron lehetséges.

 

Az árak az utánvét díjat nem tartalmazzák.

 

Utánvét díjak:

1, 0-500.000 forint vásárlási érték között az utánvét díj összege bruttó 600 forint.

2, Utánvét díjat csak abban az esetben szükséges fizetni, amennyiben a terméket a szállítónak kívánja kifizetni. Utalásos teljesítés esetén utánvétdíj nincs.

 

Értékbevallási díj:

A fuvardíj 200.000Ft-ig tartalmazza, felette minden megkezdett 10.000Ft után 115Ft.

 

Egyéb:


A szállítási költség az összes egy időpontban vásárolt és egyszerre szállított készülék kiszállításának díja.


A szállításkor a tehergépjármű megállását parkolási díj esetén annak rakodás ideig való parkolási költségét és rakodásának feltételét a vásárlónak biztosítani kell!

 

Fontos tudnivaló:


A szállított árut a szállítólevél és a csomagoláson található kódok alapján át kell venni, mennyiségükről meg kell győződni.


Az eltérésről az Szállító képviselőjét még az átvétel befejezése előtt értesíteni kell. Az eltéréseket a megjegyzés rovatban együttes aláírás mellett írásban rögzíteni kell! Az értesítés elmaradásából adódóan valamint a megjegyzés rovat kitöltésének hiányában az utólagos reklamációnak helye nincs!


A szállítás egyéb rendelkezés hiányában közvetlen a gépjármű beállási helyén való lepakolást jelenti. A lerakodási szabad helyről az átvevőnek kell gondoskodni. Ennek hiányában a szállítmány messzebbről való behordása a szállítótól megfelelő szállítógép hiányában valamint a lopásveszély miatt nem kérhető!


Egyesével vagy csoportosan történő le, fel vagy helyiségbe, továbbá belső közvetlenül nem megközelíthető raktárba való szállítás külön díjazás esetén lehetséges, tehát az épületbe való be és felszállítás díját a kiszállítás nem tartalmazza!


Amennyiben a készüléket a vásárló meghatalmazottja veszi át, úgy a szállító részére egy írásos engedélyt kell az átvevőnek adni. Az írásos engedélyen szerepelni kell a vásárló nevének, a kiszállítás címének, a vásárló mobiltelefon számának, személyigazolvány számának, a vásárolt áru megnevezésének kódokkal valamint a meghatalmazott nevének és személyigazolvány számának végül mindkettőjük aláírása. A készüléket 18 életévét nem betöltött, valamint személyigazolvánnyal nem rendelkező személy nem veheti át. A készülék meghatalmazott általi átvételét még a kiszállítás előtt jelezni kell.


Amennyiben bármely oknál fogva a készülék átadása meghiúsul az újabb kiszállítási díjat is meg kell fizetni!

 

Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!"

Categories

Manufacturers

Reviews

[Tovább]
There are currently no product reviews

What's New?

[Tovább]
  • 3,400Ft2,600Ft